Gyerek fitness

Csatlakozz az IFBB Gyermek Fitness Szakág legkiválóbb versenyző csapatához!

Az ország hivatalos Gyermek Fitness Szakszövetsége számos lehetőséget kínál, ha céljaid között a versenyzés szerepel.

Amennyiben Te is fitness világbajnok szeretnél lenni, jó úton jársz!
Ismerkedj meg a fitness világával! Utazz velünk a fejlődés útjain, hogy te is részese lehess a sikernek!

Szövetségünk számos kategóriát kínál tudásod különböző szintjein.

Acrobatic fitness: (fiúk és lányok részére ajánljuk)

Kezdőként a „Start csapat” kategóriát ajánljuk. Ismerd meg sportágunk alapjait szövetségünk nagymúltú egyesületeiben! Az erőelemeket, az ízületi mozgékonyságot fejlesztő gyakorlatokat, az akrobatikus elemeket és  a gimnasztikai ugrásokat.

 A következő lépcső a „C” kategória, ahol már egyéni gyakorlattal állhatsz színpadra. A tudásod az évek alatt gyarapodni fog, így eljuthatsz a „B”, később az „A” kategória szintjére.

A sportág csúcs kategóriája az „Elit” versenyzők csoportja. Szorgalommal, kitartással és kiváló szakembereink segítségével eljuthatsz álmaid kategóriájáig, élvezheted a siker örömét! A magyar gyermek fitness válogatott tagjaként részt vehetsz hivatalos Európa- és világbajnokságokon, ahol megtapasztalhatod, hogy a magyar válogatott csapatában szerepelni hatalmas büszkeség, hiszen a világ élmenyőzébe tartozol.

Világbajnokként élvezheted a Magyar Fitness és Testépítő Szakszövetség jelentős anyagi támogatását. Kiváló szereplésedért Te lehetsz az Év fitneszese díjának nyertese!

További kategóriáink:

„Artistic fitness”: ahol a csodálatos kifejező mozgás értékelik a bírók (lányok számára)

„Serdülő modell”: az arányos testalkatot, a kidolgozott izomzatot értékelik (lányok számára)

„Fitness Challenge”: ebben a kategóriában a különböző erőnléti feladatok helyes technikai végrehajtását és az elvégzett feladat mennyiségét értékelik (fiúk, lányok számára)

Ezekre vonatkozó részletes információkat (elemcsoportok, elemek nehézségi fokai, stb) megtalálod az IFBB Gyermek Fitness Szabálykönyvben.

„Új Fitness Open” kategória, melynek célja a tehetségek felfedezése.

Amennyiben még nem ismered a szabályokat, de szeretnéd kipróbálni magad a mai kor egyik legnépszerűbb sportágában, akkor lehetőséget adunk, hogy szabályok nélkül 90mp-es showszerű gyakorlattal szerepelhess az OPEN kategóriában. Nincs más dolgod, csak varázsold el a zsűrit, mely IFBB nemzetközi bírói vizsgával rendelkező csapatból áll. (fiúk, lányok számára)